• Gember & Sereh

  • (4)
    8
    Loading...
  • White Veg-options
Lacto
Ovo
Asian
Indonesian
Non-veg

Serves meat, vegan options available. Indonesian restaurant with the possibility of making vegetarian dishes vegan. Open Thu 17:30-21:30, Fri 17:00-22:00, Sat-Sun 16:00-22:00. Closed Mon-Weds.


Venue map for Gember & Sereh
© OpenStreetMap contributors

4 Reviews

First Review by DominiqueJanssen

PetraK

Points +342

Vegan
26 May 2024

Aanrader

Erg lekker gegeten. Serveerster was goed op de hoogte van de vegan opties.

SarahOdette

Points +13

Vegetarian
27 Apr 2024

Vega(n) rijsttafel is top!

Ik ga hier regelmatig voor de vega rijsttafel. Je moet hem wel met minimaal 2 personen bestellen. Je krijgt veel verschillende gerechtjes. Voor zover ik weet is er slechts een gerechtje met ei en dus niet vegan. Ze vervangen deze voor je als je wilt. Ik word mega blij van zoveel verschillende lekkere dingen om te proeven en de omnivoren die ik tot nu toe heb meegenomen aten ook met plezier de vega rijsttafel.

Chris:)

Points +20

Vegan
06 Aug 2023

Echte Indonesische smaken

Knus restauarant met goede basic Indonenesiche keuken. Naast veel vlees ook een aantal prima vegetarische en vegan opties. Ze denken ook mee om vegetarisch vegan te maken.

Pros: Lekkere smaken, Ze denken mee over vegan aanpassingen

Cons: Weinig fantasie in de gerechten

DominiqueJanssen

Points +42

Vegan
17 Aug 2021

Lekker!

Ze hebben vegetarische opties die je vegan kunt maken. Zo hebben wij twee vegan gerechten gedeeld als een soort rijsttafel. Het was heerlijk! Daarna als toetje gebakken banaan. Eigenlijk was die niet vegan in verband met ijs, maar we kregen wat extra banaan in plaats daarvan. Op het einde bleek dat ze wel wat extra hadden gerekend voor de aanpassingen, dat was dan wel jammer, maar fijn dat ze zo bereid zijn om mee te denken!

Pros: Heerlijk eten, Vriendelijk personeel, Aanpassingen mogelijk

Cons: Extra kosten op het eind




This page has been viewed 1732 times.