• Pho

  • (2)
    1
    Loading...
  • White Veg-options
Fast food
Take-out
Asian
Vietnamese
Non-veg

Serves meat, vegan options available. Vietnamese food restaurant on the first floor of the mall. July 2018 reported new menu with six vegetarian tofu dishes that can be made vegan without egg. Open Mon-Fri 10:00-21:00, Sat-Sun 09:00-21:00.


Venue map for Pho
© OpenStreetMap contributors

2 Reviews

First Review by Connya

JVIarcus

Points +152

Vegan
26 Nov 2017

Vietnamské jedlo

Na to, že mali otvorené 10 dní okay. :) Vegánske options boli tuším všetky jednoducho klasické verzie zbavené mäsa. Pho polievka bola nevýrazná, málo dochutené, dolieval som sójovku, zelenina bola chutná neprevarená mierne chrumkavá, huby boli nedovarené (treba ich dopredu namočiť) :) Ryžové rolky 521 so zeleninou, ryžovými rezancami a omáčkou s arašidmi, okay, chýbalo tam tofu, huby alebo niečo.. :) So slečnou s obsluhy som prehodil pár slov, že chystajú zmeny a mohli by pridať aj tofu... teším sa ak sa to zlepší. :)

Pros: Príjemná nadšená obsluha, Celkom fajn jedlo, Mangový nápoj z plechovky

Cons: Tuším nemali vešiak na oblečenie, Zatiaľ neplnohodnotné jedlá

Connya

Points +67

Vegetarian
25 Nov 2017

Recommend!

A big bowl of delicious food. It's in a food court so there is a lot of people and noises, but it's nice to go here after shopping. It's not super cheap as most azian restaurants, but the quality is better, looks healthier. I paid cca 7,00€ for the big bowl of pho and a drink.

Pros: good food, location

Cons: noisy, a lot of people




This page has been viewed 1890 times.