Lacto
Ovo
International
Italian
French
Middle Eastern
Non-veg

Serves meat, vegan options available. Restaurant serving international cuisine with a three course vegan menu available on request. Open Wed-Sun 12:00-22:00. Closed Mon-Tue.


Venue map for Colori
© OpenStreetMap contributors

4 Reviews

First Review by Moni2019

sandra_uit_6602

Points +55

Vegan
28 Jul 2023

Veel meer mogelijk dan uit de kaart blijkt

Hier kun je heel lekker eten, in een mooie zaak. Deze gastheer kende ik nog niet maar die deed het fantastisch! Losjes en toch netjes en met humor. Vlak na corona voelde het personeel de sfeer een tijdje minder aan, maar dat is met deze meneer helemaal goed gekomen!
Ik heb bij de reservering aangegeven dat ik vegan eet. Er staan slechts één vegetarisch voor- en één vegetarisch hoofdgerecht op de kaart, maar laat je daardoor niet weerhouden! ik kon gewoon een viergangen veganistisch verrassingsmenu bestellen. Ik heb de tip gegeven om dat ook op de kaart te vermelden. Al met al een aanrader!

Pros: Lekker eten, Leuke sfeer en bediening, Mooie ronde tafel

Cons: Redelijk aan de prijs

mmellanieb

Points +18

Vegan
23 Jun 2022

Fantastisch!!

Heerlijk veganistisch gegeten. We hebben vooraf gebeld en aangegeven dat we vegan aten. Hier werd goed rekening mee gehouden. Het eten was heerlijk, het terras erg leuk en de bediening ontzettend vriendelijk. We waren echt positief verrast. Zou het restaurant dus zeker aanraden (en dus vooraf even bellen dat je vegan wil eten).

veggiejetty

Points +527

Vegan
18 Mar 2022

Great food

They have great vegan options on the menu, not the usual. There is mushroom tartaar and a stew with aubergine which both where very good and tasty!

Pros: Good food, Nice place , Friendly staff

Cons: Not many options on menu

Moni2019

Points +187

Vegan
13 Sep 2021

Vegan 3-gangen menu

Het is hier ontzettend genieten!
Ik heb hier al vaak gegeten. Van tevoren reserveren en aangeven dat je vegan wilt eten, helpt de kok om ook echt iets te toveren. Zelf hou ik het altijd bij een vegan verrassingsmenu.

Als vegan standaard op de kaart zou staan waren het 5 sterren.

Updated from previous review on 2021-09-13

Pros: Erg vriendelijk , Overheerlijk vegan menu

Cons: ALTIJD reservering nodig




This page has been viewed 891 times.