Community: Members: Profile

Pax's profile

Member Avatar

Following (1) View All

Fans

Favorite Listings (0)

Ask me

Reviews (2) View All

nice cakes Raw Food House
Yummy vegan pizza, many options Pizzeria Algarve

Uploaded Photos (0)

Entries Added to HappyCow (0)

Please ask me to submit some.

Shared Trips / Lists

More About Me

Reasons why I prefer to eat vegetarian or vegan:

No answer yet

I joined HappyCow Members Community because:

No answer yet

Here are some places I've been that I liked... and places that I would like to visit one day:

No answer yet

Some of my favorite veg*n foods include:

No answer yet

Here are some books, movies, magazines, and my favorites that I would recommend to other HappyCow members:

No answer yet

Comments (1)

buckfast

Hej, jag har försökt skriva en ursäkt till dig tidigare, men hittar den inte i min utbox, så jag är rädd att den inte kommit fram. Eller så hade jag inte loggat in när jag svarade, och du har fått den ändå

Iallafall så är jag den där irriterande killen på Rawfoodhouse och jag förstår av ditt inlägg att jag gjort dig upprörd. Jag ber ödmjukt om ursäkt för det, och är uppriktigt ledsen. Jag har inget emot veganer, tvärt om, och allt jag sagt eller gjort som antyder det är olyckligt och oavsiktligt. Jag är klumpig i mitt sätt att uttrycka mig. Däremot var jag uppriktigt nyfiken på hur ni ser på bipollen, och du har en mycket bra poäng i att jag borde läsa mig till det istället för att fråga i ett läge som inte ger tillfälle för ett bra svar. Jag har följt ditt råd och fått det svar jag ville.

Igen -jag är djupt olycklig över att du / ni uppfattade ert besök negativt, och för att om möjligt kompensera och visa hur ledsen jag är vill jag bjuda er på varsin lunch eller fika, vilket ni nu föredrar. Låt mig bara veta någon dag i förväg så att jag är säker på att de som står i kassan får veta i förväg.

maila i så fall på [email protected] om vilken dag ni tänker komma, och du får gärna maila mig och bekräfta att du fått detta mail och förhoppningsvis accepterat min ursäktJonathan

All images used on this site are user uploaded, obtained through what is believed to be not subject to copyright, or by Creative Commons usage. If your image was used without permission, please contact us.

Keep HappyCow Growing Strong!

I would like to support