• September

  • (5)
    10
    Loading...
  • White Veg-options
Lacto
Ovo
Organic
Beer/Wine
European
Dutch
Non-veg

Serves meat, vegan options available. Pub sharing kitchen and menu as next door's De Zwarte Ruiter. Has "vegan soulfood" menu section. On the weekends, it turns into two floors of eating, drinking, and live music. Organic wine offered. Located on a square with other restaurants and cafes. Open Mon-Sun 11:00-01:00.


Venue map for September
© OpenStreetMap contributors

5 Reviews

First Review by eveliene99

LoraLondon

Points +187

Vegan
07 Dec 2018

Nice pub, food okay

This is a decent pub and it's great that they have some vegan options but we ordered the Vegan Snackplatter and it was so overwhelmingly deep-fried with no hint of a side salad that is was really a bit too much. They had a vegan salad bowl on the menu so maybe that would be better. Approach with caution!

Pros: Several vegan options, Clearly marked menu, Nice venue

Cons: Quite expensive, Limited choice

Advertisement

Maakun

Points +996

Vegan
10 Jan 2018

Good vegan options

Same menu as Zwarte Ruiter, so also see the reviews there. It's basically the same place though they have a few different drinks.

Now has a menu with three vegan 'soul food' items, I think it changes every half year or so. These are therefore now probably the places with the largest choice in vegan dishes in the city center. Pretty good food. It's not cheap but still OK for the city center. Service is decent considering you're in a bar.

Pros: Multiple vegan options

schmetterfly

Points +61

Vegan
01 Aug 2017

nice location

I liked the atmosphere at September. Food was a bit pricey but tasty. I would recommend it.

MiraCaspers

Points +16

Vegan
29 Aug 2015

redelijk

Vrijdag waren mijn man en ik met 1 familielid en haar vriendin uit eten in de haag in cafe/restaurant September. Ze staan in de happy cow en we hebben ze gebeld om te vragen naar vegan eten. Ze kunnen iets maken. Mijn man en ik zijn veganistisch. Terwijl we zaten te wachten op familielid en vriendin vroegen we of brood met tapenade en aioli vegan was , de aioli niet, maar dan kregen we 2 keer tapenade. En voor de serveerster het op tafel zetten vroeg ze of brood wel goed ging vanwege eieren enzo. Ik zei dat ik nog niemand had gehoord over eieren in brood. Dus heb gezegd dat het goed was. Als ik een willekeurig recept bekijk staat er geen ei bij. Maar nou vraag ik me wel af hoe het eigenlijk kan dat voor brood geen ei nodig is. Als eten had ik portobello waar ze ipv. de kaas een soort cashewpasta bij deden, bij de friet kreeg ik een pittige rode saus, maar wat er bij sla als dressing zit daar twijfel ik aan want die zag er uit als iets met yoghurt, en heb er niet naar gevraagd. We waren zo aan het kletsen dat het niet kwam van vragen wat voor dressing dat was. Mijn man had kipstuckjes van de vegetarische slager met sate en sla en patat met ketchup.
Als toetje hadden ze niks veganistisch. Dus ik vroeg of ze geen fruit in huis hadden, maar dat hadden ze niet. Toen mijn man vroeg om koffie (zwart) bood de serveerster haar excuses aan dat ze geen koekje konden geven omdat het een roomboter koekje is dat ze hebben. We vielen midden in iets dat big texas bbq heet van 2 dagen lang met country muziek en bands, dat overviel ons wel want dat wisten we niet. Maar veel mensen waren buiten waar ook de band optrad. Het cafe/restaurant ziet er uit als een cafe, en is wel gezellig. Af en toe was het dus wat moeilijker om elkaar te verstaan vanwege de band buiten. Van bbq geuren hebben we niks gemerkt. op de tweede verdieping van het cafe stonden van die metalen bakken met eten. Dat zag er niet uit als alleen maar een lading vlees. Dit is redelijk goed bevallen Blijft alleen nog de vraag wat voor dressing er was bij de sla en waarom ze geen fruit in huis hadden voor een toetje.


Updated from previous review on Saturday August 29, 2015

eveliene99

Points +175

Vegan
15 Aug 2012

Friendly atmosphere

Really lovely cafe/restaurant located at the Grote Markt in The Hague. All around this square are bars and restaurants, which all offer good vegetarian options and some vegan options. The atmosphere is relaxed and friendly and the crowd is very mixed.

Pros: Very mixed menu, good value, Friendly staff

Cons: Not all vegetarian menu
This page has been viewed 5832 times.