September

  • Veg-options Veg-options
    ( 4 reviews )
Contact
070- 3623862
Find

Grote Markt Den Haag, The Hague, Netherlands

Serves meat, vegan options available. A stylish pub with a relaxed atmosphere during the week. Same menu as "De Zwarte Ruiter" next door; they share the same kitchen. Around 50% of the menu items are vegetarian or vegan suitable. "Vegan soulfood" menu section. On the weekends, it turns into two floors of eating, drinking, and live music. Organic wine offered. It is located on a square with other cafés and restaurants which also offer some vegan and organic options. Open Mon-Sun 11:00am-1:00am.

Categories: Vegan-friendly, Lacto, Ovo, Organic, Beer/Wine, European, Dutch, Non-veg

4 Reviews

First Review by eveliene99

Good vegan options - Edit

Same menu as Zwarte Ruiter, so also see the reviews there. It's basically the same place though they have a few different drinks.

Now has a menu with three vegan 'soul food' items, I think it changes every half year or so. These are therefore now probably the places with the largest choice in vegan dishes in the city center. Pretty good food. It's not cheap but still OK for the city center. Service is decent considering you're in a bar.

Pros: Multiple vegan options

Read More

By submitting this post you agree to HappyCow Terms

nice location - Edit

I liked the atmosphere at September. Food was a bit pricey but tasty. I would recommend it.

Read More

By submitting this post you agree to HappyCow Terms

redelijk - Edit

Vrijdag waren mijn man en ik met 1 familielid en haar vriendin uit eten in de haag in cafe/restaurant September. Ze staan in de happy cow en we hebben ze gebeld om te vragen naar vegan eten. Ze kunnen iets maken. Mijn man en ik zijn veganistisch. Terwijl we zaten te wachten op familielid en vriendin vroegen we of brood met tapenade en aioli vegan was , de aioli niet, maar dan kregen we 2 keer tapenade. En voor de serveerster het op tafel zetten vroeg ze of brood wel goed ging vanwege eieren enzo. Ik zei dat ik nog niemand had gehoord over eieren in brood. Dus heb gezegd dat het goed was. Als ik een willekeurig recept bekijk staat er geen ei bij. Maar nou vraag ik me wel af hoe het eigenlijk kan dat voor brood geen ei nodig is. Als eten had ik portobello waar ze ipv. de kaas een soort cashewpasta bij deden, bij de friet kreeg ik een pittige rode saus, maar wat er bij sla als dressing zit daar twijfel ik aan want die zag er uit als iets met yoghurt, en heb er niet naar gevraagd. We waren zo aan het kletsen dat het niet kwam van vragen wat voor dressing dat was. Mijn man had kipstuckjes van de vegetarische slager met sate en sla en patat met ketchup.
Als toetje hadden ze niks veganistisch. Dus ik vroeg of ze geen fruit in huis hadden, maar dat hadden ze niet. Toen mijn man vroeg om koffie (zwart) bood de serveerster haar excuses aan dat ze geen koekje konden geven omdat het een roomboter koekje is dat ze hebben. We vielen midden in iets dat big texas bbq heet van 2 dagen lang met country muziek en bands, dat overviel ons wel want dat wisten we niet. Maar veel mensen waren buiten waar ook de band optrad. Het cafe/restaurant ziet er uit als een cafe, en is wel gezellig. Af en toe was het dus wat moeilijker om elkaar te verstaan vanwege de band buiten. Van bbq geuren hebben we niks gemerkt. op de tweede verdieping van het cafe stonden van die metalen bakken met eten. Dat zag er niet uit als alleen maar een lading vlees. Dit is redelijk goed bevallen Blijft alleen nog de vraag wat voor dressing er was bij de sla en waarom ze geen fruit in huis hadden voor een toetje.


Updated from previous review on Saturday August 29, 2015

Read More

By submitting this post you agree to HappyCow Terms

Friendly atmosphere - Edit

Really lovely cafe/restaurant located at the Grote Markt in The Hague. All around this square are bars and restaurants, which all offer good vegetarian options and some vegan options. The atmosphere is relaxed and friendly and the crowd is very mixed.

Pros: Very mixed menu, good value, Friendly staff

Cons: Not all vegetarian menu

Read More

By submitting this post you agree to HappyCow Terms

Link to this page from your site. .
Return to The Hague Vegetarian Restaurants & Health Food Store Listings
Business Owners, if you see an unfair review, read this.
Why was my review removed? - details / Review guidelines
Reviews are not endorsed by HappyCow - review terms
Has September closed, shut down, moved, or changed? Please use the Update Form.
This page has been viewed 2968 times.

Keep HappyCow Growing Strong!

I would like to support