• Proeflokaal Bregje

  • (2)
    1
    Loading...
  • White Veg-options
Lacto
Ovo
Indian
International
Beer/Wine
Take-out
Asian
Fusion
German
Non-veg

Serves meat, vegan options available. International restaurant with vegan choices. All vegetarian marked dishes include a note as to which can be modified vegan. Examples include tomato soup, poke, gado gado, vegetarian trio and fruit salad. Open Mon-Sun 16:00-22:00.


2 Reviews

First Review by ValerieQuekel

Kimz_89

Points +47

Vegan
07 Jun 2023

niet voor herhaling

Van tevoren aangegeven dat ik vegan ben en eigenlijk viel het nog tegen. Ze hadden er niet echt op gelet wat ik aangaf, nu was het ook wel heel jong personeel.
Je hebt een goed 3 gangenmenu voor 17nogwat. Maar als vegan geen keuze, er is maar 1 vegan optie per gang. Dus je hebt tomatensoep (heerlijk trouwens), gado gado (vond ik wat minder terwijl ik dat lekker vind, was niet vers, weinig veggies en heel zoet), en als dessert eigenlijk standaard fruit. Nu had ze toevallig sorbetijs, toch fijn dat er keuze was.

Maar geen vegan saus bij je friet, geen havermelk voor de koffie. Toch jammer. En je gaat niet terug als je weer hetzelfde moet eten..toch?

ValerieQuekel

Points +239

Vegan
06 Feb 2022

Maar een vegan optie per gang. Lekker eten en niet duur.

Ik had de tomatensoep als voorgerecht. Gado gado als hoofdgerecht ( hier zat ipv cassave kroepoek echte kroepoek bij dus oppassen ) en als nagerecht fruit salade. Vergeleken met de rest van de nagerechten vond ik een fruitsalade nogal karig. Let op: de poke bowl en vegetarisch trio is niet vegan.

Updated from previous review on 2022-02-06

Pros: Niet duur, Lekker eten

Cons: Weinig vegan opties, De vegan opties staan niet in verhouding




This page has been viewed 1247 times.