• Papa John's

  • (5)
    1
    Loading...
  • White Veg-options
Lacto
American
Pizza
Italian
Fast food
Delivery
Take-out
Non-veg

Serves meat, vegan options available. Fast food pizzeria chain from the US operating outlets globally. Offers a few vegan pizzas and sauces using vegan crust, cheese, and toppings. Open Mon-Fri 16:00-00:00, Sat-Sun 11:30-00:00.


Venue map for Papa John's
© OpenStreetMap contributors

5 Reviews

First Review by stella1986

Demijane

Points +33

Vegan
13 Feb 2022

Onze relatie is over…

Mijn man en ik waren altijd erg enthousiast over deze pizza’s. Tot dat we twee pizza’s geleverd kregen met koeienkaas en dode kip (op de doos stond VEGAN), dus namen wij niets vermoedend een hap, waarna ik meteen proefde dat t mis was. Ik ben allergisch voor koeienmelk en veganist. Dus ik voelde me vreselijk.
Na een telefoontje werd toegegeven dat de maker per ongeluk echte kip gebruikte ipv “die neppe”. Maar de kaas was wel goed. Daarom kregen we de variant met kip opnieuw bezorgd. Bij openmaken bleek alleen dat deze gevallen was, de topping plakte aan de deksel en de volgende morgen lag de knoflooksaus nog uitgesmeerd in onze voortuin.
Ook kreeg ik na een uur al buikklachten, dus die kaas was echt niet vegan. Dat proefde ik al, dus ben na 1 stukje maar gestopt met eten en heb gewacht op die opnieuw geleverd werd.
Natuurlijk werd er wel “sorry mevrouw” gezegd maar ik voelde totaal niet dat de gene aan de andere kant van de lijn echt begreep wat t inhoud als je als veganist een stuk dood dier in je waffel krijgt of koeienkaas eet terwijl je allergisch bent. En de afhandeling is dan ook van lik mn vessie.
Wij bestellen geen Papa Johns meer, onze liefde is wel bekoeld... En zijn blij dat Domino’s hun assortiment heeft uitgebreid.

İlaydaYıldır

Points +54

Vegan
30 Dec 2021

5/5 sterren

Kon ik maar vijf sterren geven😍😍zo een smakelijk en groot vegan assortiment. Het is maar dat ze niet in eilandenbuurt bezorgen anders zou dit m’n wekelijkse thuisbezorgd bestelling zijn.🤤

Pros: Zoveel vegan opties, Super smakelijk, Altijd coupons voor korting online

Cons: Bezorgd niet in Eilandebuurt😔

FemkeBhagoe-Meijer

Points +223

Vegetarian
30 Sep 2020

Heerlijke pepperoni-sheese pizza!

By far m’n lekkerste vegan pizza. Aardige en gezellige kerel ook achter de counter, in voor een praatje en denkt ook mee in opties (zoals geen saus) Komen we weer in Almere dan komen we hier terug!

Pros: Beste vegan kaas so far, Vriendelijk

xvegain🌱

Points +44

Vegan
10 Jul 2020

Beste vegan pizza!

De vegan pizza met pepperoni en worst was heel lekker. De kaas die ze gebruiken lijkt heel erg op echte kaas (tenminste, zoals ik mij kan herinneren). Echt een aanrader! Als ik vijf sterren kon geven, had ik het gedaan.

Pros: Goede nep-kaas, Vriendelijk personeel, Ruime keuze

stella1986

Points +97

Vegan
03 Nov 2019

Heerlijke pizza met Sheese

Aantal vegan opties, wij kozen de margherita met als extra rode paprika en olijven. De 'Sheese' kaas die ze gebruiken is heerlijk!




This page has been viewed 1156 times.