• Le Journal

  • (2)
    1
    Loading...
  • White Veg-options
Lacto
Ovo
Fast food
Beer/Wine
European
Honey
Non-veg

Serves meat, vegan options available. Has a vegetarian menu with various choices, some of which are vegan, but please ask the staff to be certain. NOTE: Reported to have limited vegan options August 2021 - please send updates.
Heeft een vegetarisch menu met verschillende keuzes, waarvan sommige veganistisch zijn, maar vraag het personeel om zeker te zijn. Open Mon-Sun 12:00-22:00.


Venue map for Le Journal
© OpenStreetMap contributors

2 Reviews

First Review by Yannickoe

WesleyDeGraaf

Points +31

Vegan
14 Jul 2020

Geen veganistische opties

Geen veganistische opties

Advertisement

Yannickoe

Points +295

Vegan
18 Dec 2019

Vega burger erg lekker, maar volgens mij weinig andere keus

Le journal heeft een aparte vegetarische kaart, dat is erg fijn. Echter zijn er weinig vegan opties (plus je moet dit navragen) en helemaal geen vegan desserts. Ik had een vega poke bowl als voorgerecht en een vega burger als hoofdgerecht. Deze zijn ook vegan. Maar doordat er geen vegan desserts zijn is het best wel duur want voor 3-gangen betaal je €18.50 (of je nou een dessert neem of niet en de poke bowl was erg klein). De burger was wel erg lekker! Deze kwam met patat en mayo (die laatste is niet vegan volgens mij, dus heb het laten staan). Ik weet niet welke vegan lunchopties er zijn. Er is dus zeker ruimte voor verbetering, maar het begin is er!

Pros: Vegetarische kaart

Cons: Duur, Geen vegan desserts
This page has been viewed 937 times.