Vegan-friendly
Ovo
Mediterranean
Beer/Wine
Spanish
Non-veg

Serves meat, vegan options available.Tapas restaurant and bar offering vegetarian and vegan dishes. Reported to serve meat December 2023. Open Mon 12:00-01:00, Wed-Sun 12:00-01:00.


Venue map for La Vermuteria
© OpenStreetMap contributors

30 Reviews

First Review by Rafart

albahaca

Points +71

Vegan
28 Jan 2024

Una sorpresa

Vam buscar el bar una mica per sortir del pas i ens vam trobar en què més de tres quartes parts de la carta era vegana.
Molt senzilla però tot boníssim. Cal a dir que a més el tracte va ser molt bo i proper i en tot moment ens van posar facilitats.
Vam haver d'esperar perwue ens vam ajuntar tres taules de cop però ens ho van amenitzar amb unes olives fantàstiques.

Pros: El servei, El menjar, El preu

Cons: Potser el temps d'espera

Advertisement

ivemvi

Points +35

Vegan
20 Jan 2024

Local con encanto

Local con mucho encanto, muy amables y cocina de proximidad y elaborada. Hay bastantes opciones veganas.
¡Y música en directo!

MiriamMalagrida

Points +1186

Vegan
09 Dec 2023

Muy lentos

El sitio ya no es vegetariano, aunque tiene opciones veganas. La comida estaba aceptable, pero el servicio muy lento.

Jordiet67

Points +66

Vegan
08 Oct 2023

Recomanable amb opcions veganes

Vam prendre un aperitiu amb vermut fet per ells mateixos. Després per dinar vam menjar macarrons al pesto molt bons i feijoada, un plat brasiler molt bo. Vam quedar tips i contents. 3 persones vam dinar x 60 euros. Cambrera i propietari molt amables i simpàtics. Tornarem.

Pros: Menjar, Amabilitat del personal, Decoració

Cons: Caldrien més opcions veganes.

SmadarRaviv

Points +79

Vegan
14 Sep 2023

A good experience

We had vegan Tuna ceviche with Nachos - was good, interesting taste, Moqueca - a dish with rice, tempeh, coconut cream and some vegetables - was good and a Hummos that was very good.
The service is also OK. There is no other option in the city and the restaurant has only few Vegan option.

Pros: The foot is good, The location is good

Cons: There are only few Vegan options

MaiBb

Points +70

Vegan
18 Feb 2023

Molt interessant i recomanable

Bon menjar casolà. Val la pena la visita si vas a Solsona. El lloc és molt tranquil i, tot i que la terrassa és petita, està prou bé i propociona ombra.

Pros: Menjar casolà, Opcions veganes i vegetarianes , Molta tranquil·litat

Cons: Preu moderat, Terrassa petita

MissCalisthenics

Points +76

Vegan
23 Sep 2022

Comida artesana y riquísima

Platos muy elaborados, con mucho sabor y de elaboración propia. Un lugar con mucho encanto.

JMRafart

Points +13

Vegetarian
14 Jun 2022

Gastrobar/Gastropub La Vermuteria

Cuina sana, conscient i equilibrada. Producte de temporada procendent del seu hort o de la parada ecològica del mercat de divendre de Solsona.

Practicament no treballen amb res processat i quasibé tot Km0.

La carta canvia cada dijous i consta de 4 tapes, 4 plats i 3 postres, hi ha 1 postre que i es sempre que possiblement el millor Pastís de Formatge del món.

Promouen i difonen la cultura, cada dissabte hi ha musica en directe a la Plaça de davant on han actuat grups d’un nivell musical molt alt.

gerdu

Points +40

Vegan
12 May 2022

Nice place to spend the evening

The place is super nice, the staff very friendly and the food is also very good. The main dishes are vegetarian or mainly vegan, just some tapas are not veggie. Everything is self-made, even the pasta!

Pros: location, ambience, delicious food

JAlicia5

Points +29

Vegan
02 Apr 2022

Comida de proximidad con muchas opciones veganas!

Comida muy buena, casera y de proximidad.
Los platos son equilibrados y con mucho sabor, además casi todas las opciones son veganas o veganizables.

Da gusto encontrar locales que apuesten por la comida vegana en un entorno dónde no es lo común.


Muy buen trato y servicio!

Anndre

Points +952

Vegan
12 Mar 2022

Such a nice place

We had a lovely lunch. They have organic food and they don’t use processed products in their menu. It’s vegetarian and has some vegan options, which were good! Staff really friendly!

Pros: Chips , Great selection of wines , Environment

Cons: Pancakes

masole12

Points +259

Vegan
13 Dec 2021

Un lloc genial

És un lloc molt agradable amb menjar de proximitat, la majoria del seu hort, i molt bo. Ens va encantar tot el que vam menjar.
Tenen molts plats vegans i, els que no ho són, ens van comentar que estan pensant com fer-los.

Pros: friendly staff, nice vibe

Cons: Not everything is vegan

JohnMacKellar

Points +34

Vegan
27 Nov 2021

Comida muy rica en un ambiente muy cómodo

Fuimos a pasar el día a Solsona y encontramos La Vermutería en Happy Cow como sitio recomendado para comer.

Éramos un grupo de cuatro y decidimos pedir dos entrantes y cuatro platos principales. La verdad es que merece mucho la pena probar tantos platos como podáis porque son excelentes.

Los platos que destacaron para nosotros fueron la pasta a la boloñesa y los rollitos.

Todos los platos están muy bien elaborados, son de proximidad y de temporada. Además hacen ellos mismos toda la pasta y la elaboración.

El trato del dueño fue excelente, nos sentimos muy cómodos y bien atentidos. Después de comer, nos quedamos un buen rato ya que el local es súper acogedor y tienen juegos de mesa y un billar a disposición de los clientes.

Ir a la La Vermutería será una parada obligatoria para nosotros cada vez que vayamos a Solsona porque nos encantaría poder repetir

RuthLeon

Points +80

Vegan
21 Nov 2021

Paraiso en mitad de solsona

Sitio muy agradable , tienen un gatito en el restaurante i puedes estar con tus animales dentro i fuera, los camareros tambien muy amables, comida muy rica , no te quedas con hambre, la carta va variando segun los productos de la temporada. Intentan que todo sea de k0 i producto de la zona .

Pros: Opciones veganas i vegetarianas

joanmarcro

Points +45

Vegan
23 Oct 2021

Comida rica de cultivo propio

Comida muy buena y creativa, la mayoría de productos son de cultivo propio. El trato es muy bueno

MartaAdell

Points +24

Vegan
08 Oct 2021

Oasis vegetariano/vegano de Solsona

Comida espectacular con ingredientes ecológicos y algunos de cultivo propio. El trato cercano y exquisito. 100% recomendable

Pros: Opciones veganas, Calidad de la comida, Trato excelente

Cons: Un poco caro

ImmaRiera

Points +45

Vegan
19 Sep 2021

Excelent i molt recomanable!

Personal que desprèn un bon rotllo impresionant.
Ens ha sorprès molt gratament tan el tracte que hem rebut com la qualitat i sabors del que hem menjat.
Tot i que ens queda una mica lluny...tornarem segur!

arodrife

Points +46

Vegan
28 Aug 2021

Paraíso vegetariano/vegano

Restaurante vegetariano con una gran parte de la carta de platos veganos. El sitio es muy bonito, tanto el interior como el exterior! Tienen una gran variedad de vinos veganos, vermut y alguna que otra cerveza artesana. En la carta puedes encontrar tapas, platos principales y postres. Todos los platos que probamos estaban riquísimos! Por lo que nos comentaron, van haciendo cambios en la carta cada semana para incorporar nuevos platos.

El trato del personal del restaurante fue muy agradable y cercano.

Muy recomendable!!!!

Updated from previous review on 2021-08-28

victordo

Points +13

Vegetarian
28 Aug 2021

Lloc fantàstic!!!!

Menjar increïble, súper bo, de km 0 i ecològic. Molt bon ambient i personal súper simpàtic. Hem estat súper a gust i ens han tractat súper bé!!!

HelenaCivit

Points +11

Mostly Veg
28 Aug 2021

boníssim :)

Deliciosa cuina amb producte de proximitat, cuidat fins al detall

HannaBauters

Points +13

Vegetarian
28 Aug 2021

Increíble

Lloc increíble. El menjar està boníssim!!! I molt bon servei. Ens han tractat súper bé. Per repetir segur!!!! Súper recomendable!!!!

waldemarne

Points +13

Vegetarian
18 Aug 2021

All vegetarian and vegan great meals

Wide list of vegan and vegetarian options
All vegetables are grown by the owners.
Lovely environment and great treatment.
Strongly recommended.
One of the best option around this zone


Updated from previous review on 2021-08-18

Rafart

Points +43

Vegetarian
Owner
31 Jul 2021

La Vermuteria + CuinAAnònima

Utilitzem productes ecològics i de temporada procedents del nostre hort i del mercat. Cuina equilibrada sana i concient.


Updated from previous review on 2021-07-31

Pros: Tranquilitat, Bon ambient, Musica excelent

Cons: Fruita i verdura de temporada del nostre hort, Fruita i verdura de festivitat, Slow food

Korexpan

Points +282

Vegetarian
19 Jul 2021

Enhorabona pel projecte!

Hem descobert aquest magnífic restaurant a Solsona capital del Solsonès (lloc difícil per obrir un restaurant d'aquest estil, ja que és un territori totalment rural amb molta tirada a la carn). Ens ha encantat, tracte molt proper i bon rotllo!

El menjar de 10 amb productes frescos i de proximitat! Idees molt originals!

Tornarem segur!

Cons: No hi ha cap contra!

SergiFerran

Points +25

Vegetarian
09 Jul 2021

sabor increible y trato inmejorable

El sitio esta muy bien decorado y en buena ubicación.
La comida es de otro nivel, la calidad de los ingredientes no se puede comparar con otros sitios ya que todo o casi todo es de sus huertos y los platos son de elaboración propia.

El pastel de queso es posiblemente el mejor pastel de queso del mundo y ahora con receta mejorada, increible

Nos quedamos 2 dias cerca y repetimos cada dia, con eso lo decimos todo.
100% recomendable

Pros: calidad del producto, producto de temporada, elaboración propia

jcs1900

Points +24

Vegan
04 Jul 2021

Imprescindible

Brutal. Comida maravillosa, producción propia, varias opciones, muy variadas, de tapeo y de platos. Cervezas artesanales de la zona (haceros un favor y pedid una matoll de Saüc).
Para volver a menudo!

JordiPuigmal

Points +25

Vegetarian
30 Jun 2021

Oasis en Solsona

Solsona y su comrca no son lugares muy veggiefriendly por lo que La Vermuteria es un lugar especial donde poder comer realmente bien en un ambiente muy agradable. El lugar es acogedor y el servicio atento y familiar. La comida muy buena, con cambios constantes en la carta y oferta variada. Además siempre puedes tomarte un vermut de la casa y retomar la sana tradición del vermut. Sin duda alguna, restaurante a descubrir y repetir.




This page has been viewed 2588 times.