• Het Wapen van Schotland

  • (4)
    3
    Loading...
  • White Veg-options
Lacto
Ovo
Beer/Wine
European
Scottish
Non-veg

Serves meat, vegan options available. A Scottish restaurant that offers a couple of vegan dishes which are labeled: tomato carpaccio starter and toasted veggies main. Open Mon-Sun 12:00-20:00. Closed Mon.


Venue map for Het Wapen van Schotland
© OpenStreetMap contributors

4 Reviews

First Review by Doniawww

EvertKuiken

Points +193

Vegan
27 Sep 2022

Heerlijk eten in een grote maar toch prettige ruimte

Ik heb hier half september 2022 twee keer gegeten toen ik aan de overkant in B&B Oelenest sliep. Ze hebben inmiddels twee volledig veganistische hoofdgerechten. Er is een vegetarische linzen curry pie. En bij de patat veganistische mayonaise! Vooraf zijn er geen veganistische gerechten, of het zouden de uien ringen in bierbeslag moeten zijn. Wel een aantal vegetarische gerechten. Toe zijn er ook geen veganistische gerechten. Uiteraard wel veel vegetarisch.

Let op: het was er beide keren dat ik er was flink druk, dus ben je met meer dan is reserveren wel verstandig.

Pros: Lekker eten, ruim voldoende, Moderne zaak, Na afloop (of bij het eten) een lekkere whisky…

Cons: Erg jonge bediening met weinig verstand van zaken

puur-plantaardig

Points +237

Vegan
18 Mar 2022

Heel beperkt vegan

Wij waren er voor lunch dus enkel de lunchkaart. Enige gerecht was Macvegan, kroketten met brood en mosterd. Bij het brood zat roomboter (dus niet vegan). Kroketten zouden wel vegan zijn maar bij een vegan gerecht roomboter serveren vind ik altijd raar.

PetraMeelker

Points +63

Vegan
25 Oct 2021

Heerlijk gegeten!

Hoewel dit restaurant voornamelijk gericht is op vleesgerechten hadden ze hier meerdere (duidelijk op de kaart aangegeven) vegan gerechten. Er was een vegan soep en een tomatencarpaccio vooraf. Een burger met zoete aardappelfrites of een gerecht met noten en groenten als hoofd en sorbetijs na. Er was nu ook vegan mayo en de bijgerechten waren heerlijk. Je kunt wel merken dat het personeel niet vaak vegans over de vloer krijgt maar ze waren heel behulpzaam en we hebben echt heerlijk gegeten.

Pros: Vegan opties

Cons: Vooral een vleesrestaurant

Doniawww

Points +36

Vegan
09 Aug 2020

Lekker gegeten

Er is een vegan voor- en hoofdgerecht, dus eenvoudige keuze. Heerlijke tomaten carpaccio vooraf en groente salade als hoofdgerecht. Lekkere patatjes, salade en bloemkool en aardappeltjes erbij.

Pros: Aandacht, Voorgerecht van tomaat, Lolatie

Cons: Hoofdgerecht mag iets minder aubergine, Vegan mayo zou fijn zijn, Vegan dessert miste




This page has been viewed 1348 times.