• CLOSED: Grand Café 0320

  • (3)
    1

    Closed

  • White Veg-options
Lacto
American
Delivery
Take-out
Catering
French
Non-veg

Serves meat, vegan options available. Cafe offering vegan hot dogs, burger, vegan loaded fries with pulled jackfruit, and milkshakes made with soy, almond or oat milk. Reported closed December 2022.


Venue map for Grand Café 0320
© OpenStreetMap contributors

3 Reviews

First Review by Yannickoe

Lindsayvgr

Points +79

Vegan
16 May 2022

Viel tegen..

Helaas viel het erg tegen..
Ze hadden geen saus op de vegan hamburgers gedaan waardoor het erg droog was.

Ook stond er op hun kaart dat ze vegan milkshakes hadden maar dit klopte niet.

Pros: Vegan opties

Cons: Geen saus, Niet op voorraad

AnneNoor12

08 Jun 2022

Er zijn zeker wel Vegan Milkshakes! Diverse zelfs. En saus is altijd te vragen😉Niet iedereen houdt van saus erbij. Hadden ze het moeten vragen, ja daar ben ik het wel mee eens.

Lindsayvgr

08 Aug 2022

Wat gek de serveerder zij dat ze geen vegan milkshakes hadden 🤷🏻‍♀️ vond het al zo gek geen saus op de burger maar goed om te weten dat ze het wel hebben 😄

Advertisement

WilmerBrouwer

Points +34

Vegan
10 Sep 2021

Vegan hamburger

Vegan hamburger is lekker, bediening was zelf ook vegan dus weet goed hoe alles werkt en bijvoorbeeld vegan mayonaise werd netjes geregeld. Het duurde allemaal wel erg lang, we moesten ruim een uur wachten en uiteindelijk aan de bar vragen of we alsjeblieft mochten bestellen. Voor tweede keer drinken is ook niemand gekomen.

Pros: Twee veganistische opties op de kaart

Cons: Trage bediening

Yannickoe

Points +295

Vegan
21 Aug 2021

Paar vegan opties

Restaurant heeft een paar vegan opties zoals een vegan hamburger en een vegan hotdog. Wat zeker fijn is! Ik bestelde laatst de nachoschotel, deze kan ook vegan (iemand van de bediening was toevallig vegan en had het nagevraagd aan de keuken). In mijn nachoschotel zaten helaas alsnog Doritos cheese (dat proefde ik) en niet alleen naturel... dus als je de (vegan) nachoschotel besteld, benadruk dat je alleen naturel nacho's wil!
This page has been viewed 664 times.