• Gossimijne

  • (1)
    2
    Loading...
  • White Veg-options
Lacto
Ovo
Beer/Wine
Delivery
Take-out
European
Dutch
Non-veg

Serves meat, vegan options available. Small chain of bistro restaurant that offers tapas and a la carte menus, various vegan options marked. Open Mon-Thu 17:00-22:00, Fri-Sun 16:00-22:00.


Venue map for Gossimijne
© OpenStreetMap contributors

1 Review

First Review by Bellatrivia

Bellatrivia

Points +880

Vegan
30 Apr 2023

Onduidelijke communicatie kaart en medewerkers

Update 29/4/23: Voor de vierde keer hier gegeten (we blijven het proberen 😂) en weer was het niet goed geregeld. We hadden weer ruim vantevoren aangegeven dat we vegan wilden eten. Volgens de kaart zouden er zo'n 10 vegan opties zijn, maar vervolgens was er veel onduidelijkheid of deze überhaupt wel echt vegan waren (we kregen eerst te horen dat de groentebouillon gemaakt was met runderbouillon -met de vraag "of dat een probleem was?" 😭- om vervolgens later te horen dat het toch wel vegan was). Ook waren er gerechtjes met allerlei soorten "vegan" mayo, maar ook daar was het onduidelijk of het wel echt vegan was (volgens de kaart wel, maar na het nagevraagd te hebben toch niet). Oftewel: de kaart is niet goed (of de kok doet maar wat) en vervolgens weten de medewerkers ook niet meer hoe het precies zit.

Update 3/7/21: Voor de derde keer hier gegeten en weer lichtelijk teleurgesteld. Nog steeds geen vegan melk voor in de koffie (Ik had zelf sojamelk meegenomen en die hebben ze voor me opgeschuimd). De lasagne was deze keer wel vegan, ook was er lekkere vegan "quiche". Helaas was er weer geen vegan Dame Blanche, terwijl we een week van te voren gebeld hebben en er rekening mee zou worden gehouden dat we vegan wilden eten. Het persoonlijk was vriendelijk, maar toch erg jammer dat het weer een kleine teleurstelling was (helemaal omdat we aan het begin ook nog te horen kregen dat alle vegan opties ruim op voorraad waren 😅).


We hebben hier nu 2 keer gegeten. Beide keren ruim van tevoren aangegeven dat we vegan willen eten. Helaas beide keren een beetje teleurgesteld: de eerste keer was er geen vegan melk voor in de koffie en geen vegan dessert(terwijl beide standaard op de kaart staan). De 2e keer was de lasagne niet vegan, de chef had er mozzarella op gedaan. (Terwijl deze volgens de kaart standaard vegan zou zijn). Ook betwijfelen we of het sorbetijs wel echt vegan was, er leek yoghurt in te zitten. Er zijn een paar vegan opties, maar ze zijn wel erg lekker. Een redelijk restaurant als je met omni's gaat eten.

Updated from previous review on 2023-04-30

Cons: Onduidelijk of gerechtjes echt vegan zijn
This page has been viewed 1300 times.