• Gossimijne

  • (2)
    5
    Loading...
  • White Veg-options
Lacto
Ovo
Beer/Wine
Delivery
Take-out
European
Dutch
Non-veg

Serves meat, vegan options available. Small chain of bistro restaurant that offers tapas and a la carte menus, various vegan options marked. NOTE: Reported November 2022 to have limited vegan options – please send updates to HappyCow. Open Mon-Fri 17:00-22:00, Sat-Sun 12:00-22:00.


Venue map for Gossimijne
© OpenStreetMap contributors

2 Reviews

First Review by acabJulia

Marlinn

Points +1219

Vegan
23 Nov 2022

Enorme telleurstelling

Als je van tevoren op het menu kijkt, lijkt het veelbelovend. Aan de telefoon moesten de veganisten van tevoren doorgeven wat ze als hoofdgerecht wilden eten en er waren maar 2 keuzes. Bij aankomst waren de meeste veganistischs opties niet beschikbaar of bleken gerechten die als vegan op de kaart waren aangegeven niet vegan te zijn. Toen wij als feedback wilden meegeven dat het niet handig is om gerechten als vegan te noteren wanneer dit niet klopt, raakte de serveerster geïrriteerd en leek dit niet te (willen) begrijpen. Het was de moeite niet waard. De salade smaakte redelijk en de burger kwam zonder saus. Erg jammer.

Pros: Geen

Cons: Wat als vegan staat aangegeven klopt niet, Eten is niet bijzonder

acabJulia

Points +70

Vegan
16 Aug 2022

Vegan options weren't available

I tried to order the vegan option, I was told they weren't available so they whipped something up for me which was vegan which tasted alright enough to salvage 2 stars




This page has been viewed 1293 times.