• Finnegan's Irish Pub & Restaurant

  • (2)
    3
    Loading...
  • White Veg-options
Lacto
Ovo
International
Beer/Wine
Non-veg

Serves meat, vegan options available. Offers a vegan red curry, vegan pie (stew), fries with vegan mayonnaise, vegan bitterballen, olives and vegan Vietnamese spring rolls. Open Mon-Sun 12:00-01:00.


Venue map for Finnegan's Irish Pub & Restaurant
© OpenStreetMap contributors

2 Reviews

First Review by Lauriaantje

JaninaLaila

Points +74

Vegan
11 May 2023

Echt een teleurstelling

Ik ging samen met collega's bij Finnegan's eten. Een collega heeft van te voren nagevraagd of ze ook vegan gerechten hebben. Dit werd per mail bevestigd.

Op de avond zelf bleek dat er geen vegan voorgerecht en geen vegan dessert was. Ik vroeg aan de serveerster of er een vegan voorgerecht gemaakt kon worden en kwam zelf met de suggestie hummus met stokbrood, omdat beide apart van elkaar op de kaart stonden. De serveerster gaf aan dat dit niet mogelijk was, omdat er geen aanpassingen worden gedaan bij grote groepen. Ik heb dus gewoon geen voorgerecht gekregen.

Als er van te voren aangegeven was dat er alleen een vegan hoofdgerecht was, dan hadden we waarschijnlijk ergens anders gereserveerd. De kaart op de website is niet up to date, dus dit hadden we niet op een andere manier van te voren kunnen weten.

Mijn hoofdgerecht was ook niet bepaald lekker. Al met al vond ik het best een teleurstelling en vind het personeel (en vooral de serveerster in kwestie) niet klantvriendelijk.

Cons: Ze hebben geen vegan voorgerecht en nagerecht, Het hoofdgerecht was ook niet lekker, Het personeel weigert gerechten te veganizen

Lauriaantje

Points +153

Vegan
29 Apr 2023

Pretty meh

They have vegan options which is great, but I can make a better vegan curry at home. More rice than curry, like five pieces of sweet potato and the only flavor was chili.. The pie is better

Updated from previous review on 2023-04-29




This page has been viewed 1288 times.