• Faristol

  • (2)
    4
    Loading...
  • White Veg-options
Lacto
Ovo
Mediterranean
Beer/Wine
European
Honey
Non-veg

Serves meat, vegan options available. Mediterranean restaurant with vegan choices. Menu includes beetroot carpaccio, hummus, stuffed mushrooms and salad. The patatas bravas can be made vegan upon request.
--
Restaurante mediterráneo con opciones veganas. El menú incluye carpaccio de remolacha, hummus, champiñones rellenos y ensalada. Las patatas bravas se pueden hacer veganas a pedido. Open Tue-Sun 19:00-00:30. Closed Mon.


Venue map for Faristol
© OpenStreetMap contributors

2 Reviews

First Review by janiramunoz

juliavr98

Points +72

Vegan
24 Aug 2023

Un 10!

L’app no deixa qualificar 5 estrelles a establiments que no son 100% vegans, però els les dono! El Faristol és un lloc preciós. El personal és encantador i el menjar està boníssim i fet amb molt de carinyo. Sovint fan concerts i sempre porten bones apostes musicals que fan que la vetllada encara sigui més valuosa. 🌱

janiramunoz

Points +1441

Vegan
01 Feb 2023

Lloc màgic i amb solera a Altafulla

Anar al Faristol és tota una experiència ja que és com entrar en un lloc màgic sortit d'un conte, especialment quan hi vas de nit i hi tenen les llumetes que il·luminen l'espai suaument. El restaurant forma part d'una antiga finca i té un preciós jardí amb moltes taules. Tenen algunes opcions veganes molt bones i poc a poc en van afegint més. Hi ha una hamburguesa vegana que ve amb una bona ració de patates. També tenen hummus casolà, carpaccio de remolatxa i patates braves. L'atenció és molt correcte i els preus estan bé.

Updated from previous review on 2022-02-16

Pros: Lloc bonic i especial, Bon menjar, Bona atenció

Cons: Cal reservar, especialment el cap de setmana




This page has been viewed 1024 times.