HappyCow is loading...

De Eetkamer

  • Vegan Vegan
    ( 3 reviews )
Contact 0031631164498
Find

T Zand 31, Sleeuwijk, Netherlands, 4254 xp

Eat-along style, never a menu. You eat whatever is prepared, always vegan. Uses mainly local ingredients. Always a two course dinner for 15 euro. A social experience where all diners sit at one long table. Open every Saturday evening. Call for hours. Open Sat.

Category: Vegan, Organic, Juice bar

Reviews (3)

First Review by DirkjanJansen

Bewust een gezond hapje - Edit

In een simpele stijlvolle kamer lekker happen met elkaar. Naast een gezonde maaltijd krijg je ook wat informatie met betrekking tot voedsel en wat erbij komt kijken. Even op een andere manier met eten bezig zijn. De kans dat er 'vreemden' aan tafel zitten is groot, maar zij zijn binnen no-time niet 'vreemd' meer. Even op een andere manier met 'vreemden' bezig zijn. De situatie is sowieso bijzonder. Hoe vaak ga je zomaar bij iemand thuis eten? Zoiets doe je eigenlijk nooit, dus: Even op een andere manier eten.

Een avondje happen bij DJ en Joost is een aanrader. Heel bewust, heel gezond, heel lekker, heel inspirerend maar bovenal heel gezellig. Eigenlijk gewoon even op een andere manier!


By submitting this post you agree to HappyCow Terms

Inspirerend & mindful eten - Edit

Wanneer je bij deze twee heren aanschuift, kun je een hele fijne en inspirerende avond verwachten. Natuurlijk staat het eten centraal, ze hebben maken super lekkere dingen klaar, met als hoofdingredient; liefde. Dat is te merken ;)

Ik zou het iedereen aanraden om eens deel te nemen aan de Eat-Along! Voor mij waren de gerechten helemaal nieuw (volgens mij had ik nog nooit iets gegeten van wat er werd geserveerd), maar ik ben wel geïnspireerd geraakt. Mede door het fijne gezelschap. Mindful eten is leuk!

Bedankt Joost & DJ! Ik ben zeker van plan om nog een keertje langs te komen en dan neem ik nog meer mensen mee :)


By submitting this post you agree to HappyCow Terms

puur, bewust, heerlijk en eerlijk. - Edit

Wil je puur, bewust, heerlijk ook nog eens eerlijk eten?! Dan moet je zeker bij deze twee heren aanschuiven! In een hele fijne en relaxte woonkamer omgeving, krijg je puur liefde op je bord geserveerd! Daarnaast krijg je ook nog allerlei tips die met voeding te maken hebben en je voeden met mooie en leuke ideeën! Na deze avond ben je een stuk rijker op veel vlakken! Leuk om je vrienden mee te nemen maar ook zeker leuk om nieuwe mensen te leren kennen door bij onbekende aan te schuiven. Echt een aanrader!! Djunja de Groot

1 Response

By submitting this post you agree to HappyCow Terms

lauri1989 08 Jul 2013 - Mijn zus en ik zijn hier onlangs wezen eten en ondanks dat we maar met zijn tweeën kwamen hadden ze alsnog erg goed hun best gedaan om iets lekkers en moois op tafel te zetten.

Bij binnenkomst kwamen we in een eetkamer met mooie decoraties en lekker veel kleur, het was gelijk al gezellig binnenkomen. We begonnen de avond met zelfgebakken brood en een pittige olie. Daarna kregen we het hoofdgerecht en dat zag er heel goed uit. Het waren 4 kleine gerechtjes die erg lekker smaakten en ook weer heel mooi geserveerd werden. Omdat Dirkjan eigenlijk 2 toetjes in gedachten had kregen we toch stiekem van beide toetjes iets, hierdoor zaten we erg vol maar het was het waard. Ik ga de gerechten niet verklappen, maar het waren wel allemaal lekkere en verrassende smaken bij elkaar. Het was erg leuk om bij ieder gerecht proberen te proeven wat ze er allemaal in hadden gedaan en om nieuwe dingen te proberen.

Je krijgt bij deze mannen echt een avond met heerlijke en verrassende gerechten, veel gezelligheid, puur natuur, humor, maar ook interessante en boeiende gesprekken over een vegan/natuurlijke leefstijl. Kortom echt iets om uit te proberen en wij komen zeker nog een keer terug!

Link to this page from your site. .
Return to Sleeuwijk Vegetarian Restaurants & Health Food Store Listings
Business Owners, if you see an unfair review, read this.
Why was my review removed? - details
Reviews are not endorsed by HappyCow - review terms
Has De Eetkamer closed, shut down, moved, or changed? Please use the Update Form.
This page has been viewed 1851 times.

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×