• Brasserie Thuis

  • (2)
    2
    Loading...
  • White Veg-options
Lacto
European
Dutch
Non-veg

Serves meat, vegan options available. Restaurant in the area of Schiebroek/Hillegersberg. For vegans the menu one starter and two main dishes (burger and sweet potato pie). No vegan dessert as of June 2020. Open Tue-Sun 12:00-00:00.


Venue map for Brasserie Thuis
© OpenStreetMap contributors

2 Reviews

First Review by sterestherster

CarmenVdWerf

Points +218

Vegan
30 May 2022

Gezellig restaurant

Een erg leuke bistro om zowel met vegans als niet-vegans te gaan eten. Ze hebben aparte gerechten op de menukaart maar deze zijn allemaal heerlijk! Vergeet vooral het toetje niet want die smaakt fantastisch!

sterestherster

Points +1102

Vegan
13 Mar 2021

Gezelligheid

Toevoeging: als je een paar dagen van te voren belt, zijn er veel meer vegan opties mogelijk. Zoals gevulde aubergine of een broodje pulled jackfruit.


Nieuwe brasserie in Schiebroek/Hillegersberg met wat vega(n) opties op de kaart. Fijn, want in deze omgeving is weinig vega(n) te vinden. Ik at vegan bruschetta als voorgerecht en een zoeteaardappeltaartje als hoofdgerecht. Lekker brasserie-eten! Helaas nog geen vegan toetje op de kaart, maar dat komt misschien nog wel ;). M'n tafelgenote koos ook voor de bruschetta en nam als hoofdgerecht de vegan burger die echt heel lekker was qua structuur en smaak.




This page has been viewed 2041 times.