• CLOSED: Brasserie Byzonder

  • (7)
    9

    Closed

  • White Veg-options
Lacto
Ovo
International
Organic
Beer/Wine
Gluten-free
Honey
Non-veg

Serves meat, vegan options available. Organic restaurant serving food using local ingredients including a lot of vegetarian and vegan dishes. Will also cook for special requirements. Reported closed August 2023.


Venue map for Brasserie Byzonder
© OpenStreetMap contributors

7 Reviews

First Review by Moossie

Marlinn

Points +1120

Vegan
24 Sep 2022

Kleinschalig en huiselijk

Bij Brasserie Byzonder werden wij warm verwelkomd met een verhaal over het restaurant en waar het eten vandaan komt. Er komt zoveel mogelijk uit de eigen moestuin, waar je vanuit het restaurant op kan uitkijken. De meeste dranken zijn er vegan (bier wel, wijn niet) en er zijn meerdere opties voor een volledig veganistisch 3-gangen menu. Het eten was heerlijk, alsof je thuis zit bij moeder of oma, waar met liefde en aandacht voor je gekookt is. Verder is er veel aandacht voor alle dieetwensen en allergieen, je hoeft het alleen maar door te geven bij het reserveren.

Advertisement

AnnemiekEggenhuizen

Points +15

Vegetarian
25 May 2022

Een aanrader

Erg lekker en verassende combinaties in gerechten en biologisch uit eigen tuin

Pros: Ook biologisch bier en wijn, Erg vriendelijk

Cons: Geen

AnoukNoëlle

Points +17

Vegetarian
19 Aug 2021

Geweldig!

Heerlijk gegeten bij dit gezellige restaurantje. Ze hebben geen breed menu maar het eten is zalig. Je moet vooraf reseveren. Maar dat is niet erg.
(Bijna) alle groenten en kruiden komen uit eigen tuin. Die je ook kan zien. En alle producten zijn biologisch.
Het word gerund door een koppel. Die alles met hun 2en doen. Superservice en duidelijke goed informatie. Ook heel bewust bezig met allergieën etc.


Updated from previous review on 2021-08-19

Pros: Lekket eten, Gezond, Vegan en vega en eventueel vlees.

Doniawww

Points +36

Vegan
09 Aug 2020

Super

Wat een vriendelijke mensen en wat heerlijk gegeten! Echt een aanrader!

Pros: Lokatie, Whole food , Aandacht

Cons: Geen

Jokis

Points +324

Vegan
06 Aug 2020

Nice place with some vegan options

We had lunch here few days ago, there are a couple of vegan options. The broodje with Kikkererwten salad was nice, also vegan sorbetto icecream was good. Place is nice/cozy with small terrace , in a quiet area, owners are professional and smiley, happy to accommodate a change where is possible.
The menu for dinner is different and there are also some options. Several vegetables are from their own garden/ moestuin. I think the rest is also mostly organic.
I think there are also only few places like that in that part of Drenthe.

Pros: Good vegan options, veggies from own garden/bio. , Cozy place, nice and professional owners, Clean

Cons: Nothing, more vegan options will be of course nice

RachelFelix

Points +33

Vegan
25 Jun 2020

Great vegan diner!

Several vega(n) options. All fresly prepared with organic food from the garden. Really nice and peaceful place with friendly owners.

Pros: Vega(n) options, Organic food and drinks, Great vegan dessert!

Cons: Also meals with meat

Moossie

Points +669

Vegan
21 Jun 2020

Heerlijke lunch broodjes

In een gezellige dorp vind je deze brasserie met een kleine kaart voor vegans.
De twee lunch broodjes zijn heerlijk! Ze hebben ook twee gerechten voor het diner en zelfs een dessert.

Pros: Zeer vriendelijke mensen.

Cons: Geen




This page has been viewed 1163 times.