Responses to DirkjanJansen's Review

Respond to Review of De Eetkamer
by DirkjanJansen

Review: Wil je puur, bewust, heerlijk ook nog eens eerlijk eten?! Dan moet je zeker bij deze twee heren aanschuiven! In een hele fijne en relaxte woonkamer omgeving, krijg je puur liefde op je bord geserveerd! Daarnaast krijg je ook nog allerlei tips die met voeding te maken hebben en je voeden met mooie en leuke ideeën! Na deze avond ben je een stuk rijker op veel vlakken! Leuk om je vrienden mee te nemen maar ook zeker leuk om nieuwe mensen te leren kennen door bij onbekende aan te schuiven. Echt een aanrader!! Djunja de Groot

Responses

lauri1989
Posted by lauri1989 on Monday, July 8, 2013
Mijn zus en ik zijn hier onlangs wezen eten en ondanks dat we maar met zijn tweeën kwamen hadden ze alsnog erg goed hun best gedaan om iets lekkers en moois op tafel te zetten.

Bij binnenkomst kwamen we in een eetkamer met mooie decoraties en lekker veel kleur, het was gelijk al gezellig binnenkomen. We begonnen de avond met zelfgebakken brood en een pittige olie. Daarna kregen we het hoofdgerecht en dat zag er heel goed uit. Het waren 4 kleine gerechtjes die erg lekker smaakten en ook weer heel mooi geserveerd werden. Omdat Dirkjan eigenlijk 2 toetjes in gedachten had kregen we toch stiekem van beide toetjes iets, hierdoor zaten we erg vol maar het was het waard. Ik ga de gerechten niet verklappen, maar het waren wel allemaal lekkere en verrassende smaken bij elkaar. Het was erg leuk om bij ieder gerecht proberen te proeven wat ze er allemaal in hadden gedaan en om nieuwe dingen te proberen.

Je krijgt bij deze mannen echt een avond met heerlijke en verrassende gerechten, veel gezelligheid, puur natuur, humor, maar ook interessante en boeiende gesprekken over een vegan/natuurlijke leefstijl. Kortom echt iets om uit te proberen en wij komen zeker nog een keer terug!

You must login to post a response

Login | Register (see member benefits)